HR aan het woord

Jouw loopbaan bij Schep Vastgoedmanagers

‘’Wat uniek is aan werken bij Schep, is de vrijheid die je krijgt om je werk te doen’’ vertelt Gabrielle Marshall, Recruiter bij Schep Vastgoedmanagers.

‘’Iedereen is anders en ook de manier waarop je werkt is uniek. Wij geven daarom iedereen voldoende ruimte om de werkzaamheden zo op te pakken dat je het beste uit jezelf naar boven kunt halen. Bij het sollicitatieproces kijken wij niet zozeer naar diploma’s en opleidingen, maar vooral naar wat een persoon als ervaring of potentie meeneemt. Daarnaast geven we personen die een carrièreswitch willen maken of net starten op de arbeidsmarkt een kans om het vak bij ons te leren!

Wat nieuwe medewerkers kunnen verwachten? Een warm welkom binnen ons bedrijf met behulpzame collega’s die je altijd alles kunt vragen! Al tijdens het sollicitatieproces proberen we zoveel en zo eerlijk mogelijk te vertellen over de afdeling waar iemand komt te werken en de werkzaamheden die men gaat doen. Vaak regelen we ook alvast een meeloopmoment. Hierdoor kan de kandidaat zien hoe het er op een bepaalde afdeling aan toe gaat en wie de collega’s zijn waarmee iemand gaat werken.

Een nieuwe collega proberen wij zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen binnen ons bedrijf. Voordat je begint, heb je al een inwerkprogramma ontvangen. Hierin staat precies uitgelegd hoe de eerste periode gaat verlopen. Bij sommige afdelingen wordt gewerkt met een buddy. Een nieuwe collega krijgt dan een ervaren collega als ‘buddy’ toegewezen, waaraan hij/zij alle vragen kan stellen die naar voren komen in de eerste periode. Afhankelijk van de ervaring en kennis wordt gekeken hoe iemand het beste ingewerkt kan worden en hoe lang deze periode ongeveer gaat duren. Op regelmatige basis zijn er evaluatiemomenten om te bespreken of alles nog goed loopt en wat er wellicht aangepast kan worden. Natuurlijk horen we dan ook graag de ideeën die de nieuwe collega heeft om werkzaamheden, processen of andere zaken te verbeteren.

Het leuke aan Schep Vastgoedmanagers is dat er veel diversiteit is in het werk: zo beheren we appartementencomplexen, eengezinswoningen, Tiny Houses en ook super-de-luxe penthouses met alle bijbehorende services. Net zo divers als het vastgoed zijn onze opdrachtgevers. We werken voor particuliere beleggers maar ook voor grote institutionele beleggers. Dit geldt niet alleen aan de huurkant, maar ook aan de kant van de VvE’s waarvoor we het beheer doen.’’

Vragen over de vacatures?

Onze Recruiter Gabriëlle Marshall staat je graag te woord.