Over ons

De toekomst van Schep Vastgoedmanagers

De markt verandert sneller dan ooit. Schep Vastgoedmanagers wil tijdig en blijvend op die veranderingen inspringen. Dit vergt extra flexibiliteit en een proactieve benadering van onze medewerkers.

Wij werken met Property Teams. Op deze manier kunnen wij onze huurders en verhuurders via een toegewijde groep medewerkers bedienen. Door kennis en kunde binnen een team te concentreren, zijn wij in staat onze huurders en verhuurders sneller te bedienen.

Beleving en hospitality

Schep Vastgoedmanagers is een vastgoedmanagementorganisatie met ruim 36.000 huur- en koopwoningen in beheer, waardoor wij behoren tot de top drie grootste onafhankelijke vastgoedmanagers in Nederland.

Schep is gespecialiseerd in het vastgoedmanagement van huurwoningen en het VvE Management van koopwoningen (ruim 415 VvE’s).

De organisatie heeft 5 proposities, namelijk Schep Woningmanagers, Schep Verhuurmanagers, Schep VvE managers, Schep Nieuwbouwmanagers en Schep Adviseurs & Datamanagers.

Schep Vastgoedmanagers heeft haar werkgebied in (geheel) Nederland, met een concentratie op de Randstad en Brabantse stedenrij.

Haar vestigingen bevinden zich in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer (hoofdkantoor).

Bij Schep Vastgoedmanagers zijn circa 180 medewerkers actief met de dienstverlening voor de huurders/gebruikers en het vastgoed.

Naast de kernactiviteiten van een vastgoedmanager (commercieel management, technisch & facilitair management, financieel & administratief management en verhuuractiviteiten), heeft er de laatste jaren een sterke verschuiving plaatsgevonden in de richting van enerzijds hospitality management en anderzijds data management.

Schep Vastgoedmanagers is sinds 2012 aaneengesloten ISAE 3402 Type II gecertificeerd.

Schep Vastgoedmanagers is één van de werkmaatschappijen van de Schep Groep. De Schep Groep vindt haar oorsprong vanaf 1896 in de melkveehouderij en is mede door grondbezit in 1971 begonnen in het vastgoed. In de loop van de jaren zijn er op het gebied van vastgoed meerdere organisaties toegevoegd aan de Schep Groep. Zie onder andere: www.schep-groep.nl.

Schep-Vastgoedmanagers_landkaart

Online

Op onze website www.schepvastgoedmanagers.nl vind je meer informatie over onze woningen en andere ontwikkelingen. Ook op LinkedIn zijn wij actief. Wil je ons MVO-jaarverslag lezen? Klik hier.

Vragen over de vacatures?

Onze Recruiter Gabriëlle Marshall staat je graag te woord.