Angeliki Katsivelis

Uit de praktijk

Het is erg leuk om het hele verhuurproces mee te maken van een huuropzegging, zoeken van nieuwe huurders, diens beoordeling, tot het sluiten van een huurovereenkomst. En hoe leuk is het dat ik mensen blij mag maken met een nieuwe woning?

“Sinds september 2019 werk ik als commercieel medewerker verhuur bij Schep Vastgoedmanagers op de vestiging Utrecht. Ik ben moeder van twee kinderen waarvan de jongste inmiddels naar school gaat, dus ik wilde graag weer aan de slag gaan. Eerder werkte ik in de sales, maar die keiharde verkoop paste niet bij me. Bij Schep vind ik de afwisseling tussen klantcontact en administratie erg prettig. Het is voor mij een nieuwe branche, waarin ik elke dag nieuwe dingen leer.

Het is erg leuk om het hele verhuurproces mee te maken van een huuropzegging, zoeken van nieuwe huurders, diens beoordeling, tot het sluiten van een huurovereenkomst.  En hoe leuk is het dat ik mensen blij mag maken met een nieuwe woning? Veel projecten zijn maatwerk, waardoor er diversiteit ontstaat in de werkzaamheden. Het is leuk om me daar in te verdiepen, om zo de huurder en opdrachtgever optimaal van dienst te zijn. Regelmatig krijgen we dan ook positieve feedback vanuit de opdrachtgever, accountmanager of huurder; dat geeft energie!

De inwerkperiode was erg leerzaam. Elke keer leerde ik weer nieuwe dingen die ik ook meteen kan toepassen. Ik leer de processen steeds beter kennen. Dit houdt me scherp, geboeid en laat de tijd snel gaan. Ik hoef me geen moment te vervelen in deze woningmarkt waar veel vraag is naar nieuwe woningen. Regelmatig komen aspirant huurders met bijzondere verzoeken, waardoor ik eens even goed in het dossier moet duiken. Geen dag is hetzelfde en dat vind ik erg prettig!

Ik heb het gevoel dat ik nog lang niet alles weet over mijn werk. Hoe ga je om met een scheiding, waarborgsommen of een bijzonder verzoek? Zo zijn er genoeg vragen waar ik nog ervaring mee wil krijgen. Gelukkig heb ik fijne collega’s die alles weten en erg behulpzaam zijn.  Zo leer ik vaak weer nieuwe dingen en kan ik ook mijn collega’s beter ondersteunen. Ik wil graag alles weten van deze functie, want ik ben nog lang niet uitgeleerd bij Schep Vastgoedmanagers. Kortom, voorlopig blijf ik lekker aan de slag als commercieel medewerker verhuur!”

Angeliki Katsivelis
Commercieel medewerker verhuur